BMS bygg- och industributik

BMS förser bygg- och industrimarknaden med ett fullt sortiment av artiklar som uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet. 

Vi hjälper dig gärna, så du kan alltid kontakta oss via tel: ​

0451 38 48 50

Frågor till våra produkter?

Skicka ett mail med

dina frågor till oss

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

BMS – en bra start för ett gott hantverk​!

BMS grundades 1974 av Eva och Bo Persson, verksamheten var då inriktad på växthusinredning. Det visade sig genom åren att de produkter som inhandlades till den egna rörelsen också var intressanta för andra företag i trakten och så växte en ny verksamhetsgren fram i form av en butik med försäljning av stål och järnprodukter.


1994 beslöts att öppna en butik på riktigt, med personal som endast arbetade med försäljning och inköp av stål- järn och industriprodukter. Butikens sortiment växte och med det också behov av större lokaler, tillbyggnaderna har skett i tre etapper för att slutligen hamna på de 1200 kvm som butiken är idag.

Bolaget är sedan 1994 ett familjeföretag då barnen Krister Persson och Jeanette Tarring också gick in som aktieägare, det är de som driver verksamheten idag.​

​2008 var tiden mogen för att låta de båda verksamheterna stå på egna ben och därför flyttade växthusverksamheten ut till ett nytt bolag.

Butiken innehåller det vi tror att du behöver för dagen, skulle något saknas beställer vi hem det och då oftast med leverans över natten. Butiken är öppen för alla - oavsett om du är proffshantverkare eller hemmafixare.

BMS affärsidé är att förse bygg- och industrimarknaden med ett fullsortiment av artiklar som uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet.

Vi är en bra start för ett gott hantverk.

Välkomna till butiken!​

Följ BMS Bygg

​på Facebook

Följ oss och få en närmare inblick i vår vardag, där vi kommer att hålla dig uppdaterad med spännande nyheter från våra vardagsliv.

Företagsinfo

BMS i Hässleholm AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-38 48 50

E-post: info@bms.nu

BMS i Hässleholm AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm