​Arbetskläder och arbetsskor för professionellt
​sk​ydd

​I vårt sortiment finns arbetskläder från Blåkläder, Helly Hansen, Fristads-Kansas, Jobman, LBrador och Snickers. Vi klär dig inifrån och ut så att du på bästa sätt kan möta alla sorters väder. I vårt sortiment finns också profilkläder såsom sweatshirts, T-shirts och pikétröjor att komplettera arbetskläderna med men även för fritidsklädsel eller marknadsföringsgåva.

​Profilkläder med företagets logo

Vi profilerar gärna alla kläder du köper hos oss genom att trycka eller brodera företagets varumärke på dem. På detta sätt kommer alla som representerar företaget att göra det på ett snyggt och enhetligt sätt, det finns ingen bättre reklampelare än den person som utför arbetet.

​Skyddsskor, arbetsskor och yrkesskor

Hos oss hittar du också ca 50 modeller av skydds- och yrkesskor från ledande märken såsom Arbesko, Sievi, Jalas, Graninge. Välkommen in i butiken för att prova fram just den skon som passar din fot. Vår fotscanner läser av din fot och på detta sätta kan vi tillsammans prova ut den perfekta kombinationen av sko och sula som passar just dina fötter.

​Vi samarbetar med marknadens största grossister när det gäller personlig skyddsutrustning och tillsammans hjälper vi dig till en säkrare arbetsdag. Vi har ett brett sortiment av bla handskar, skyddsglasögon, andningsskydd och hjälmar.

​Skyddsutrustning med personlig behovsanalys

För att spara tid och pengar för er har vi även möjlighet att komma ut till större arbetsplatser för personlig behovsanalys av skyddsutrustning.

För mer information kontakta Erica Bax.

Företagsinfo

BMS i Hässleholm AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-38 48 50

E-post: info@bms.nu

BMS i Hässleholm AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm