Tel.: ​0451-70 75 20

Försäljningsbord och växthusinredning

Smidiga och flexibla försäljningsbord för användning inomhus och utomhus. Letar du efter prisvärda försäljningsbord så har du kommit helt rätt. Vi på BMS erbjuder försäljningsbord som vi kan anpassa helt efter era behov och krav. Du kan till exempel välja att köpa bord med hjul eller med en fot för fastskruvning. Du kan även förse borden med stativ samt hylla om du behöver det. En väldigt smidig bit växthusinredning.

Försäljningsbord med aluminiumkant

Beställer du rektangulära bord kan dessa levereras med en ebb/flodskiva i bredder mellan 800 och 1 800 mm samt i en valfri längd. Samtliga bord som du hittar hos oss har en heldragen aluminiumkant och ett galvaniserat underrede. De går även att justera i höjden. Vid behov kan vi förse borden med en plan bottenskiva av aluminium.​

​På bilderna nedan ser du försäljningsbord som används både inomhus och utomhus. Förutom försäljningsbord har vi träd och buskstöd. Även dessa kan vi anpassa efter era önskemål och behov.

​Från försäljningsbord till växthusinredning

Du hittar allt du behöver för att kunna skapa en effektiv och långsiktig växthusinredning hos oss. Allt från skuggvävstyg till mörkläggning eller solavskärmning finns i vårt sortiment. Kontakta oss idag så att vi kan hjälpa dig hitta den lösning med växthusinredning som passar just dig eller din verksamhet.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Träd- och buskstöd

Försäljningsbord inomhus

Försäljningsbord utomhus

Företagsinfo

BMS Växthusinredningar AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-70 75 20

E-post: erik@bms.nu

B M S i Hässleholm AB
Väpnaregatan 25
281 50 Hässleholm
Tlf.: 0451384850