Odlingsbord till växthus

​Hos oss hittar du odlingsbord som fungerar utmärkt att använda i växthus med bevattningssystem. Odlingsbord har bland annat plastränna, ebb/flodskiva, nät eller avrinning. De kan tillverkas från 800 till 2 000 mm i bredd. Vi har även blomsterbord som du kan använda dig av i din växthusanläggning. Våra odlingsbord och växthusbord är framtagna tillsammans med Sveriges största krukväxtodlare och används i både stora och mindre anläggningar runt om i hela Sverige.

​ Bevattningssystem till odlingsbord

​Vi på BMS har många års erfarenhet av växthusinredning. Vi vet hur man skapar långsiktiga lösningar med odlingsbord och bevattning för både stora och mindre anläggningar. 

​Utöver odlingsbord erbjuder vi till exempel våra specialanpassade bevattningssystem. BMS är ett familjeägt företag och vi sätter stor fokus på våra kunder, och ser till att erbjuda er en så personlig kundservice som möjligt. Ända sedan företaget grundades år 1974 har vi varit med och utvecklats tillsammans med våra kunder. Resan från att vara en butik med inriktning på försäljning av industriprodukter till att ge oss i kast med växthusverksamheten har vart lång och lärorik. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans gå igenom hur vi kan hjälpa just dig med odlingsbord eller bevattning. Det går att nå oss både på telefon och mail.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Odlingsbord

BMS Växthusinredningar AB  |  Väpnaregatan 25  |  281 50 Hässleholm  |  Tel: 0451-70 75 20  |  Fax: 0451-89436  |  E-post: erik@bms.nu