Tel.: ​0451-70 75 20

Odlingsbord till växthus

​Hos oss hittar du odlingsbord som fungerar utmärkt att använda i växthus med bevattningssystem. Odlingsbord har bland annat plastränna, ebb/flodskiva, nät eller avrinning. De kan tillverkas från 800 till 2 000 mm i bredd. Vi har även blomsterbord som du kan använda dig av i din växthusanläggning. Våra odlingsbord och växthusbord är framtagna tillsammans med Sveriges största krukväxtodlare och används i både stora och mindre anläggningar runt om i hela Sverige.

Bevattningssystem till odlingsbord

​Vi på BMS har många års erfarenhet av växthusinredning. Vi vet hur man skapar långsiktiga lösningar med odlingsbord och bevattning för både stora och mindre anläggningar. 

​Utöver odlingsbord erbjuder vi till exempel våra specialanpassade bevattningssystem och växthusglas

BMS är ett familjeägt företag och vi sätter stor fokus på våra kunder, och ser till att erbjuda er en så personlig kundservice som möjligt. Ända sedan företaget grundades år 1974 har vi varit med och utvecklats tillsammans med våra kunder. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans gå igenom hur vi kan hjälpa just dig med odlingsbord eller bevattning. Det går att nå oss både på telefon och mail.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Odlingsbord

Företagsinfo

BMS Växthusinredningar AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-70 75 20

E-post: erik@bms.nu

B M S i Hässleholm AB
Väpnaregatan 25
281 50 Hässleholm
Tlf.: 0451384850