Tel.: ​0451-70 75 20

Skuggväv​

En skuggväv är en väv som skyddar mot solen, vinden och kylan på ett effektivt och miljövänligt sätt. Eftersom skuggväv inte är fullständigt tätt så släpper de igenom lite solljus istället för att blockera ljuset helt, något som är bra för växterna. En skuggväv hjälper även till att hålla en jämn temperatur i växthuset. De är även lätta att anpassa till just er växthusmodell, håller hög kvalitet och är dessutom brandsäkra.​

Skuggväv till skuggsystem och energisystem

​När du handlar från oss på BMS får du mer än bara en skuggväv. Vi hjälper även till med installationer och montage av din skuggväv. Våra montörer utför installationer av skuggväv i hela Sverige så du vet att du får det mesta ur systemet.​

Spara upp till 70 % av energikostnaderna

En vävinstallation kan ge en energibesparing på upp till 70 %. Våra skuggvävar kommer från den världskända leverantören Ludvig Svensson. Detta företag har producerat skuggvävar och andra typer av textilier sedan 1887. Precis som BMS så är företaget Ludvig Svensson ett familjeföretag.

Kontrollerad temperatur i ishallar med skuggväv

Spara energi även i andra byggnader och lokaler. Det är inte bara växthus som kan dra nytta av de energibesparande egenskaper skuggväv har, även andra lokaler som till exempel ishallar kan dra nytta av skuggväv. Det är ett smart och effektivt sätt att kontrollera temperaturen på. Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta en lösning.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Skuggväv och energisystem

​Mörkläggning

Allt inom mörkläggning till ditt växthus fixar du här. Vi på BMS utför mörkläggning för kortdagsland samt kortdagssystem för växthus. Dessa monteras med samma material som våra skugg- och energisystem. Många blommor och växter behöver kortdagsbehandling för att kunna blomma ut, med andra ord behöver de cirka 12 timmars bäcksvart mörker per dygn under en lång tid. Detta fixas enklast med hjälp av ett system för mörkläggning. Vi använder välkända och beprövade produkter från Ludvig Svensson, 

världsledande svensk producent när det kommer till växthusvävar av olika slag.​

​Mörkläggning till växthus inklusvice montering

Precis som Ludvig Svensson är även vi ett familjeägt företag. Hos oss på BMS kan du alltid räkna med god kundservice och bra produkter.

​Du kan köpa mer än bara system för mörkläggning och liknande av oss. Vi har bedrivit vår verksamhet ända sedan mitten av 70-talet och har en stor kunskap inom vårt område. Vi erbjuder exempelvis försäljningsbord, skuggvävar och mycket annat i vårt sortiment. En vävinstallation kan till exempel ge upp till 70 % energibesparing. Vi anpassar alltid våra produkter efter era önskemål och krav. 

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss med frågor om våra produkter eller tjänster. Vi svarar mer än gärna på allt ni undrar över. Alla kortdagsland och våra kortdagssystem för växthus monteras med samma material som i skuggsystem och energisystem.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Mörkläggning

Företagsinfo

BMS Växthusinredningar AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-70 75 20

E-post: erik@bms.nu

B M S i Hässleholm AB
Väpnaregatan 25
281 50 Hässleholm
Tlf.: 0451384850