Tel.: ​0451-70 75 20

Solavskärmning till hus och kontor

Solavskärmning för växter och människor. När solen skiner för kraftigt är det varken bra för växter eller människor. Hos oss hittar du all solavskärmning du behöver, både till huset, stugan eller kontoret. Som återförsäljare erbjuder vi markiser från Växjö Markisfabrik, för sortimentinformation, vänligen besök deras hemsida. Produkterna håller hög kvalitet och fungerar utmärkt som solavskärmning. Oavsett vilken typ av solavskärmning du bestämmer dig för att köpa så är monteringen inkluderad. I vårt galleri kan du se några exempel på solavskärmning. Dessa passar både till kontoret, ditt personliga hem och dess fönster.

​Solavskärmning från BMS

Skärma av solen med en högkvalitativ markis till hus och fönster. Vi hjälper dig att hitta rätt inom solavskärmning där monteringen är inkluderad! För prisuppgifter kan du kontakta oss intill, vi skickar gärna en offert.​

Allt du behöver till växthuset

​Vi är, precis som Växjö Markisfabrik AB, ett familjeägt företag. Du hittar alla möjliga typer av produkter för växthuset hos oss. Vi kan leverera skräddarsydda lösningar till allt från försäljningsbord till skuggväv och energisystem. Med en vävinstallation kan du bland annat spara upp till 70 % av energin. I vårt sortiment hittar du bland annat försäljningsbord, odlingsbord samt mörkläggningsprodukter från Ludvig Svensson. Vi vet att alla har olika förutsättningar och mål med växthuset. Kontakta oss redan idag och berätta vilka önskemål och krav ni har. På så sätt kan vi tillsammans komma fram till en bra lösning.

Offert & Prisförfrågan
Önskar prisuppgift eller offert för följande: *
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Solavskärmning

Företagsinfo

BMS Växthusinredningar AB

Väpnaregatan 25

281 50 Hässleholm

Kontaka oss

Tel: 0451-70 75 20

E-post: erik@bms.nu

B M S i Hässleholm AB
Väpnaregatan 25
281 50 Hässleholm
Tlf.: 0451384850